Η Εταιρία μας

Η Envelop δημιουργήθηκε πάνω στην ιδέα της σφαιρικής δημιουργίας διαδραστικών λύσεων που ενσωματώνονται με την ταυτότητα του είδους, λύσεις που θα λαμβάνουν υπηρεσίες από την ιδέα μέχρι το τελικό προϊόν, λύσεις που αναμιγνύουν τη δημιουργικότητα και την τεχνολογία ισομερώς.

 

Κάνοντας έναν απολογισμό των μοναδικών απεριόριστων δυνατοτήτων που προσφέρει το Internet δυστυχώς διαπιστώσαμε ότι:

  • Υπάρχουν πολλά τεχνικά & πανέξυπνα μέσα του marketing που δεν επαρκούν.
  • Έχουμε δει αρκετά websites που σε καμία περίπτωση δεν αντανακλούν το αληθινό μήνυμα μίας εταιρίας.
  • Οι περισσότερες καμπάνιες marketing δεν ταιριάζουν σε μεγαλύτερες στρατηγικές που αναλογούν μιας επιχείρησης.

 

Αντιληφθήκαμε λοιπόν το πιο σημαντικό, οι εταιρείες και οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ακόμα και σήμερα τέτοιου είδους καμπάνιες marketing επήλθαν σε κορεσμό και αδιέξοδο.

 

Στην Envelop διατηρώντας μια πελατοκεντρική φιλοσοφία δεσμευόμαστε στα εξής:

 

Κανένα έργο δεν αντιμετωπίζεται ως εύκολο ή μικρό: Το επείγον δεν είναι λόγος για προχειρότητα ή βιασύνη. Το μέγεθος ενός έργου δεν έχει καμία σχέση με τη σπουδαιότητά του και την προσοχή που απαιτεί.

Κάθε έργο είναι μοναδικό: γιαυτό το λόγο το προσωπικό μας οφείλει να μπει στη φιλοσοφία κάθε επιχείρησης έτσι ώστε να προσφέρουμε περιεχόμενο σχετικό και ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας και τα γραφικά να ταιριάζουν απόλυτα με το προφίλ της εταιρείας. Όποια και αν είναι η έκταση του κάθε έργου μας που έχει σχεδιαστεί ο σκοπός μας είναι να έχουμε καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας.

Ολοκληρωμένες λύσεις: Δεν χρειάζεστε απλά ένα φυλλάδιο ή το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Η επιχείρησή σας χρειάζεται αποτελέσματα. Γι ‘αυτό και σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις που σας μετατρέπει την ιδέα σε ένα ολοκληρωμένο έργο. Οι επαγγελματίες μας εργάζονται για να βεβαιωθείτε ότι κάθε σχέδιο για εσάς θα αξιοποιεί τους υπάρχοντες πόρους σας.

Επαγγελματική δουλειά: Οι κειμενογράφοι μας δεν σχεδιάζουν ιστοσελίδες. Οι προγραμματιστές μας δεν θα είναι υπεύθυνοι για το marketing σας. Παρέχουμε τους σωστούς επαγγελματίες σε κάθε μέρος του έργου σας για τα υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Έχουμε προσεκτικά επιλεγμένο προσωπικό από επαγγελματίες σχεδιαστές, συγγραφείς, προγραμματιστές, διαχειριστές του συνολικού έργου. Αυτό εξασφαλίζει ότι θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, έχοντας μία σωστή δομημένη ομάδα.

Τέλος στην εργασία χωρίς οφέλη: Ένα δημιουργικό αλλά κακοσχεδιασμένο website ή ένα άψογο τεχνικά αλλά παρόλα αυτά ένα κοινότυπο δεν θα δώσει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσλαμβάνουμε δημιουργικούς designer και εξειδικευμένους σχεδιαστές που συνεργάζονται για να δημιουργήσουν websites που είναι ταυτόχρονα λειτουργικά και δημιουργικά.